Skip to content

Pacotizácia®
je šokujúco
jednoduchá.

Pakotizácia je jedinečný spôsob spracovania čerstvých, hlbokozmrazených potravín na krémy s výnimočne jemnou textúrou. Pacojet dáva priestor kreativite kuchárov a prináša „wow“ efekt do vašich jedál.

Príprava každého receptu na Pacojete vyžaduje iba tri jednoduché kroky. Vďaka inovatívnej technológii pakotizácie získate úžasné výsledky pri minimálnej námahe.

D-pacotizacia-@2x
Pripravte si čerstvé suroviny, nakrájajte ich na kúsky a pridajte tekutinu

Naplňte nádobu

Pripravte si čerstvé suroviny, nakrájajte ich na kúsky a pridajte tekutinu
Pripravenú zmes zmrazte na 24 hodín pri -20°C

Zmrazte a skladujte

Pripravenú zmes zmrazte
na 24 hodín pri -20°C
Kedykoľvek pohodlne pripravujte jednotlivé porcie jednoducho a takmer bez odpadu

Pacotizujte®

Kedykoľvek pohodlne pripravujte jednotlivé porcie jednoducho a takmer bez odpadu
Pripravte si čerstvé suroviny, nakrájajte ich na kúsky a pridajte tekutinu

Naplňte nádobu

Pripravte si čerstvé suroviny, nakrájajte ich na kúsky a pridajte tekutinu
Pripravenú zmes zmrazte na 24 hodín pri -20°C

Zamrazte a skladujte

Pripravenú zmes zmrazte na 24 hodín pri -20°C
Kedykoľvek pohodlne pripravujte jednotlivé porcie jednoducho a takmer bez odpadu

Pacotizujte®

Kedykoľvek pohodlne pripravujte jednotlivé porcie jednoducho a takmer bez odpadu

Pacojet systém

Domov

Pacojet systém

Systém Pacojet by nemal chýbať v žiadnej profesionálnej kuchyni. Robustná nerezová konštrukcia, jednoduché čistenie a intuitívne ovládanie ho predurčujú na použitie v náročných kuchynských podmienkach. Ak chcete zo svojho Pacojetu vyťažiť maximum, stiahnite si mobilnú aplikáciu, ponorte sa do sveta receptov, vytvárajte nákupné zoznamy a ovládajte nastavenia Pacojetu priamo zo svojho mobilného telefónu.