Skip to content

Bylinkový krémový syr s vlašskými orechmi

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

400 g smotanového syra
100 g fety
80 g olivového oleja
50 g vlašských orechov
10 g petržlenovej vňate
5 g soli
1 g korenia

Príprava receptu

1) Zmiešajte všetky ingrediencie a vložte ich do kadičky na pakotizáciu®.

(2) Uzatvorte veko, označte ho a zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát a podávajte alebo vákuovo zabaľte do pohárov.

Trvanlivosť pri 3 °C v pohári vo vákuu: 2 – 3 týždne.

Nastavenia Pacojet

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie