Skip to content

Červená kapustová polievka s hruškami

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

185 g červenej kapusty
15 g cibule
145g hrušky
20g arašidového oleja
130g pomarančovej šťavy
260g vody

Príprava receptu

(1) Červenú kapustu a cibuľu nakrájajte nadrobno. Cibuľu osmažte na arašidovom oleji do mäkka a nechajte vychladnúť. Hrušky zbavte jadierok a nakrájajte (neolúpajte ich). Všetky prísady zmiešajte a nalejte do pakotizačnej nádoby.

(2) Uzavrite viečko, označte a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie