Skip to content

Červená repa

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

500 g červenej repy
250 g šťavy z granátového jablka
10 g agaru
7 g Soľ
1 g rasca

Príprava receptu

(1) Nakrájajte repu na malé kúsky.Šťavu z granátového jablka uvarte s agarom, pridajte soľ a rascu. Zmiešajte s repou a nalejte do pakotizačnej nádoby.

(2) Uzavrite viečko, označte a dajte zamraziť pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte šesťkrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 6
Režim Jet (len na PJ 4): nie