Skip to content

Chmeľová popcornová zmrzlina

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

500 g mlieka 5% tuku
70 g smotany s 30 % tuku
11 g sušeného mlieka 5% tuku
120 g glukózy
15 g popcornu
1 g chmeľu

Príprava receptu

(1) Zmiešajte mlieko, smotanu, glukózu, cukor a sušené mlieko, raz povarte, potom nechajte vychladnúť a zmiešajte s ostatnými prísadami. Nalejte do pakotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte dvakrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie