Skip to content

Emulzia z divokého cesnaku

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

80 g vaječného bielka
80 g špenátu
200 g Olej z divokého cesnaku
0,8 g xantánovej gum

Príprava receptu

(1) Zmiešajte všetky zložky a nalejte ich do pakotizačnej nádoby.

(2) Uzavrite ju viečkom a označte. Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) V prípade potreby pakotizujte® 2 krát.

Tip: Výborne sa hodí k receptu: Vyzreté kuracie prsia v suchej pene so smržmi.

 
 

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie