Skip to content

Gaštanová polievka

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

350 g zeleninového vývaru

200 g varených gaštanov (marone)
200 g smotany
50 g šalotky
30 g masla
20 g medu
7 g soli

Príprava receptu

(1) Gaštany a šalotku opečieme na masle, podlejeme zeleninovým vývarom a zredukujeme na polovicu. Pridajte smotanu, povarte 10 minút, dochuťte soľou a medom a nechajte vychladnúť.
Nalejte do pakotizačnej nádoby, uzavrite viečkom a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát, nechajte rozmraziť, dochuťte soľou a korením.

 

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie