Ingrediencie
20 g masla
30 g cibule
5 g soli
400 g zeleninového vývaru
Príprava receptu
(1) Brokolicu umyte, blanšírujte aj so stonkami vo vriacej osolenej vode a šokovo vložte do ľadovej vody. Potom ju dobre osušte. Cibuľu podusíme na masle do mäkka, pridáme brokolicu a soľ a krátko podusíme. Nechajte vychladnúť. Nalejte do pakotizačnej nádoby a doplňte zeleninovým vývarom.
(2) Uzavrite viečko, označte a zamrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Pakotizujte jedenkrát polievkový koncentrát rozmiešajte v základnej polievke (Veloté) a priveďte do varu.
Tip: Koncentrát sa môže použiť aj ako ochucovadlo do omáčok. Koncentrát sa môže tiež vopred Pacotize®d pre mise en place a uchovávať v chladničke.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie