Skip to content

Kozia krémová syrová pena

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
450 g smotanového syra z kozieho mlieka
180 g kyslej smotany
100 g olivového oleja
5 g čerstvej bazalky
2 g želatíny

Príprava receptu

(1) Nechajte želatínu napučať v ľadovej vode, vytlačte ju, zohrejte trochu kyslej smotany a rozpustite v nej želatínu. Všetky prísady zmiešajte a ochuťte soľou a korením. Nalejte do pakotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát .

Nastavenia Pacojet

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): áno