Skip to content

Malinová karamelová ganache

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
150 g malín
300 g karamelovej čokolády
300 g smotany
60 g práškového cukru

Príprava receptu

(1) Mlieko a cukor uvarte, nalejte na čokoládu a nechajte 5 minút odstáť. Potom pridajte maliny, premiešajte a nechajte vychladnúť. Vmiešajte smotanu a nalejte ju do pakotizačnej nádoby.

(2) Pakotizačnú nádobu uzavrite viečkom, označte a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na minimálne 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte trikrát.

Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenia tlaku: Pretlak
Počet automatických opakovaní: 3
Režim Jet (len na PJ 4): áno