Skip to content

Mangová ganache

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
350 g bielej čokolády
150 g mlieka
150 g smotany s 30 % obsahom tuku
80 g manga

Príprava receptu

(1) Čokoládu nalejte do pakotizačnej nádoby, mlieko a smotanu priveďte do varu a nalejte na čokoládu, do pakotizačnej nádoby pridajte na kocky nakrájané mango.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C na 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte trikrát a pred podávaním dajte zachladiť.

Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 3
Režim Jet (len na PJ 4): áno