Skip to content

Pacojet gin

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

15 g bobúľ borievky
1,5 g pomarančovej kôry
5 g zázvoru
5 g semien koriandra
80 g vody
1000 g neutrálneho alkoholu alebo vodky 45 %

Príprava receptu

(1) Korenie zľahka opražte a spolu s pomarančovou kôrou a zázvorom ho nasypte do pakotizačnej nádoby a zalejte vodou.

(2) Uzavrite viečkom a označte. Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte normálnym tlakom, pred použitím zmiešajte s alkoholom a prepasírujte cez jemné sitko.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie