Skip to content

Pena z bielej čokolády

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
200 g bielej čokolády
200 g smotany
200 g mlieka
6 g želatíny

Príprava receptu

(1) Namočte želatínu do studenej vody. Smotanu a mlieko priveďte do varu, nalejte na čokoládu a rozpustite. Želatínu vytlačte a rozpustite v čokoládovej hmote. Nalejte do pakotizačnej nádoby, uzavrite viečkom a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát a pred podávaním dajte zachladiť.

Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenia tlaku: Pretlak
Počet automatických opakovaní: 3
Režim Jet (len na PJ 4): áno