Skip to content

Pistáciová ganache

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
50 g pistácií
300 g smotany s 30 % tuku
500 g bielej čokolády
6 g želatíny
50 g cukru
5 g mandľového likéru
100 g mandľového nápoja
100 g vaječného bielka

Príprava receptu

(1) Namočte želatínu do studenej vody. Smotanu, mandľový nápoj a cukor zohrejte (nevarte), bielu čokoládu, pistácie s amarettom a vyžmýkajte.  Vmiešame želatínu, necháme vychladnúť a vmiešame bielok.

(2) Nalejte do pakotizačnej nádoby uzavrite viečkom, označte a dajte do mrazničky pri -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát.

Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý