Skip to content

Prepeličia polievka

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

200 g nakrájaného prepeličieho mäsa
10 g slnečnicového oleja
10 g paradajkového pretlaku
6 g portského vína
150g hovädzieho mäsa
30g cibule nakrájanej na kocky
30 g mrkvy, ošúpané a nakrájané na kocky
10 g zeleru nakrájaného na kocky
30 g paradajok nakrájaných na kocky
2 g bobúľ borievky
2 g sušeného bobkového listu
2g zrniečok korenia
100g bielkovín
100g vody

Príprava receptu

(1) Naplnenie pakotizačnej nádoby prepeličie mäso opečieme na oleji, pridáme koreňovú zeleninu a tiež ju opečieme. Pridáme paradajkový pretlak, opražíme, podlejeme portským vínom a vodou. Zmiešajte s ostatnými prísadami a nalejte do pakotizačnej nádoby.

(2) Pakotizačnú nádobu uzavrite viečkom, označte a dajte na 24 hodín do mrazničky pri -20 °C.

(3) Pakotizujte raz, priveďte do varu s 3 litrami vody a nechajte stáť 10 minút. Prefiltrujte a podávajte.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie