Skip to content

Špenátový krém

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

500 g baby špenátu
250 g smotany
50 g olivového oleja
1 g xantánu
4 g soli

Príprava receptu

(1) Špenát uvarte v pare a prepláchnite studenou vodou. Dobre ho vyžmýkajte a spolu s ostatnými prísadami ho raz normálnym tlakom nakrájajte v pakotizačnej nádobe s 2-lopatkovým nožom. Naplňte pakotizačnú nádobu.
2) Uzavrite viečko, označte a zamrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Pakotizujte raz .

Nastavenia Pacojet

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): áno