Skip to content

Vegánske mrkvové želé

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

400 g mrkvy
250 g sladenej mrkvovej šťavy
50 g zázvoru
10 g Agar-Agaru

Príprava receptu

(1) Zmiešajte všetky zložky a nalejte ich do pakotizačnej nádoby.

(2) Pakotizačnú nádobu uzavrite viečkom, označte a dajte zamraziť pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát, priveďte do varu a potom nalejte do formičiek. Nechajte vychladnúť a časť z neho zmiešajte so šľahacím diskom, aby sa vytvoril gél.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie