Skip to content

Vegánsky cesnakový koncentrát

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

600 g cesnaku
200 g slnečnicového oleja
6 g soli

Príprava receptu

(1) Cesnak ošúpte. Zmiešajte ho s ostatnými prísadami. Naplňte do pakotizačnej nádoby a raz spracujte pomocou 2-čepeľového noža sady Pacojet Coupe bez tlaku. Vyhlaďte povrch. Uzavrite ju vekom a označte štítkom.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie