Ingrediencie
350 g pažítky
150 g repkového oleja
10 g soli
Príprava receptu
(1) Pažítku blanšírujte v osolenej vode a šokovo vložte do ľadovej vody. Pažítku vyberte z vody, vytlačte ju, nahrubo nasekajte a zmiešajte s ostatnými prísadami. Nalejte ju do pakotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.
(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Pakotizujte jedenkrát.
(2) Uzavrite viečkom, označte štítkom. Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) V prípade potreby Pacotize® raz premiešajte a rozmrazte do hladka.
(4) Grilované potraviny potrite marinádou.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie