Skip to content

Vegánsky pažítkový olej

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

350 g pažítky
150 g repkového oleja
10 g soli

Príprava receptu

(1) Pažítku blanšírujte v osolenej vode a šokovo vložte do ľadovej vody. Pažítku vyberte z vody, vytlačte ju, nahrubo nasekajte a zmiešajte s ostatnými prísadami. Nalejte ju do pakotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát.

(2) Uzavrite viečkom, označte štítkom. Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) V prípade potreby Pacotize® raz premiešajte a rozmrazte do hladka.

(4) Grilované potraviny potrite marinádou.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie