Skip to content

Vegánsky šošovicový burger

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

250 g sušenej šošovice
30 g mandlí
50g olivového oleja
20g sušených paradajok
7 g soli
250g vody

Príprava receptu

(1) Zmiešajte všetky zložky a nalejte ich do pakotizačnej nádoby .

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát s pretlakom.
Aby mala placka na hamburger pekný tvar, je najlepšie ju vyprážať pomocou vymasteného kovového kruhu.

Tip: Červená kapusta, uhorka a baby špenát sú dobrými prílohami.

 

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie