Ingrediencie
200 g jadier vlašských orechov
180 g orechového oleja
180 g olivového oleja
100 g sušených paradajok
10 g ovsených vločiek
10 g soli
2 g cesnaku
1 g korenia
Príprava receptu
(1) Všetky prísady nalejte do pakotizačnej nádoby a vyhlaďte. Pakotizačnú nádobu uzavrite.
(2) Uzavrite veko, označte ho a zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Potom celú nádobu jedenkrát pakotizujte, vyhlaďte a opäť hlboko zmrazte. Potom pakotizačnú nádobu rozdeľte na porcie.
Nalejte do pohárov a vákuovo uzavrite. (trvanlivosť približne 6 mesiacov)
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie