Ingrediencie
250 g smotany
250 g mlieka
150 g vajec
60 g cukru
50 g bielej čokolády
30 g sirupu z ibiškových kvetov
5 g zázvoru
4 g škorice
1 g ibiškových kvetov (čaj)
Príprava receptu
(1) Smotanu, mlieko, cukor a vajcia spolu dobre vymiešame a za stáleho miešania zahrejeme na 82 °C. Vmiešajte sirup z ibiškových kvetov a bielu čokoládu. Pridajte škoricovú tyčinku a ibištekové kvety a nechajte 20 minút odstáť, potom škoricovú tyčinku a ibištekové kvety opäť vyberte. Zázvor ošúpeme, najemno nastrúhame a zmes ním ochutíme. Nalejte do pakotizačnej nádoby.
(2) Pakotizačnú nádobu uzavrite, označte ju štítkom a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.
(3)Pakotizovanie opakujte trikrát normálnym tlakom.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 3
Režim Jet (len na PJ 4): nie