Skip to content

Krémový syr s divokým cesnakom

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

500 g smotanového syra
100 g divokého cesnaku
0,5 g citrónovej kôry

Príprava receptu

(1) Naplňte divoký cesnak do pakotizačnej nádoby.

(2) Spracujte ho 2-krát pomocou 2-čepeľového noža bez pretlaku.

(3) Čerstvý cesnak ochuťte soľou, korením, piment d`Espelette a citrónovou kôrou a spracujte pomocou 2-lopatkového kutra 1-krát s pretlakom.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie