Ingrediencie
75 g cukru
75 g práškového cukru
30 g škrobu
150g bielkovín
Príprava receptu
1) Vložte vaječný bielok do pakotizačnej nádoby a raz ho vyšľahajte šľahacím kotúčom s pretlakom.
(2) Pridajte kryštálový cukor a šľahacím kotúčom s pretlakom šľahajte 4-krát.
V miske zmiešajte práškový cukor a škrob a potom opatrne vmiešajte do vyšľahaných bielkov.
(3) Na silikónovú podložku nanesieme tenkú vrstvu asi 2 mm a sušíme v rúre pri 90 °C približne 5 až 3 hodiny. Alebo použite vrecko na striekanie požadovaného tvaru, čas sušenia sa potom musí primerane predĺžiť.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 5
Režim Jet (len na PJ 4): nie